Onze studenten

Onze studenten kiezen voor Heads Academy vanwege de persoonlijke begeleiding en de leuke, inspirerende werkomgeving waar je het vak leert. Onze studenten zijn uniek en jij?

Rianne Heads Academy color
Rianne / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads Academy omdat het geen grote school is en de begeleiding in kleine klassen echt top is. Ik zou het aanbevelen omdat je de aandacht, tijd en instructies krijgt die ieder individueel nodig heeft om te kunnen leren.

Bas Heads Academy color
Bas / Student Heads Academy

Ik zocht een kappersopleiding waar ik het herenvak kon leren en de Barber BOL paste precies bij mij. Ik raad iedereen Heads Academy aan omdat ik geen andere school ken waar leerlingen zo veel aandacht krijgen als hier.

Zoe Heads Academy color
Zoe / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads omdat de school en de sfeer gelijk goed voelde. Het zijn relaxte mensen en de school is wat kleiner zodat je meer aandacht krijgt. Ik raad het zeker aan als je opzoek bent naar een kappersopleiding omdat ik elke dag met veel plezier naar school ga.

Daan Heads Academy color
Daan / Student Heads Academy

Voordat ik bij Heads ingeschreven stond was ik bij een aantal andere scholen langs geweest. Maar na de open dag van Heads Academy was ik helemaal om. Daarnaast was ik enthousiast omdat er nergens anders een Barber opleiding was.

Evan Heads Academy color
Evan / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads vanwege de barber opleiding. Ik raad Heads Academy aan omdat je alles erg snel in de praktijk toepast.

Ismael Heads Academy color
Ismael / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads omdat er een speciale barber opleiding bij zit en omdat je veel praktijk doet. Ik raad Heads Academy aan omdat het erg gezellig is, je leert snel en je krijgt veel meer aandacht en begeleiding.

Teun Heads Academy color
Teun / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads omdat het mij een hele fijne school leek. Ze werken met kleine groepen en ik kreeg er een erg fijn gevoel bij toen ik er voor het eerst kwam. Ik raad Heads Academy zeker aan omdat je in korte tijd erg veel leert en veel aandacht krijgt.

Doris Heads Academy color
Doris / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads Academy omdat ik het een hele fijne, knusse en gezellige school vind. De kleine klassen zijn erg fijn waardoor je veel aandacht krijgt en snel leert. Heads Academy beveel ik zeker aan omdat er een hele fijne sfeer hangt en je er heel goed het vak leert.

Sam Heads Academy color
Sam / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads Academy omdat het kappersvak mij leuk leek en ik er wat mee zou willen doen. Ik raad de school aan omdat het een school is waar je veel doet en veel leert.

Julian Heads Academy color
Julian / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads omdat ik gelijk een super leuke indruk kreeg en omdat de school een goede naam heeft waardoor je nog makkelijker aan werk komt. Ik beveel Heads Academy aan omdat je totaal geen school idee krijgt hier. Het is kleinschalig hebt met iedereen goed contact en je maakt snel meters.

Rohied Heads Academy color
Rohied / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor Heads Academy omdat ik graag barber wil worden en je dat op een normale MBO niet kan. Ik beveel Heads zeker aan vanwege de leuke en gezellige sfeer en je leert veel.

Lisa Heads Academy color
Lisa / Student Heads Academy

Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat het super kleine klassen zijn en er een gezellige sfeer was toen ik er voor het eerst kwam. Ik zou Heads Academy zeker aanraden vanwege de leuke en lieve docenten die je super goed begeleiden. Ook is de sfeer die er hangt echt top.