Heads Academy Webinar

  • Datum:
  • Tijd:
  • Duur:

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per email.

Gratis webinar

Meld je aan voor onze webinar

Meld je hieronder aan voor het webinar!

Over het webinar

Het webinar is speciaal ontworpen voor mensen die kapper willen worden. Of je nu een middelbare scholier bent die een vervolgopleiding moet kiezen, een schoolverlater die zijn weg zoekt op de arbeidsmarkt, of iemand die droomt van een carrière als kapper en een carrièreswitch overweegt: in dit webinar vertellen we je alles over het volgen van een kappersopleiding en alle ins en outs die je moet weten. Daarnaast is het webinar ook geschikt voor ouders, onderwijsprofessionals, studiekeuzeadviseurs en iedereen werkzaam in de kappersbranche.

Inhoud

  • Hoe je kapper kunt worden en wat de route is;
  • Wat het verschil is tussen een ROC en een particuliere opleiding zoals Heads Academy en alle voordelen;
  • Hoe tof het beroep is en meer!

Over de sprekers

Maak tijdens dit webinar kennis met Renate (oprichter van Heads Academy) en Angela (opleidingsmanager bij Heads Academy). Leer van de besten en krijg waardevolle inzichten in het webinar "Welkom bij Heads Academy"!

Hoe jij je kunt aanmelden

Zorg ervoor dat je jouw plekje reserveert, want de ruimte is beperkt! Kun je er toch niet bij zijn? Geen probleem. Alle deelnemers ontvangen na afloop van het webinar een e-mail waarin je het webinar nog kunt terugkijken. Wil je liever in het echt langskomen? Bezoek dan één van onze open dagen.

Tot ...